SJ Saphi - шаблон joomla Авто

         

 

Rreth Nesh

 

Si Konut Proekt, bazohemi në kënaqësinë e konsumatorit, duke miratuar dispozicion në tregëti dhe të kuptuarit e shërbimit. Përvec kësaj, jo vetëm në ndërtimin e cilësisë, ne synojmë të gjithë përmasat institucionale që përfshijnë shitjet dhe proceset e shërbimit.

Në të gjithë procesin e industrisë së ndërtimit janë fituar rreth 30 vjet eksperiencë në industrinë e ndërtimit të materialeve me shumicë dhe pakicë dhe Konut Proekti vazhdonë të operojë si marketer në të njejtën kohë edhe në projekte të ndryshme,kontraktuesi ose nën-kontraktori u bënë si partner në zgjidhje, dhe të gjitha projektet që përfshihen në fund janë dorrëzuar me sukses.

Konut Proekti, si një kompani të mesme në ndërtim, bën shitje të materialeve për ndërtim me shumicë dhe pakicë,dhe Konut Proekti si prodhimtar dhe kontraktor vazhdon aktivitetet e saj si një kompani.


Vizioni ynë


Misioni ynë